Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Βρήκε τη σορό μιας άγνωστης στο φέρετρο της μητέρας της

Μια οικογένεια στην Αμερική θρηνούσε την απώλεια της Margaret Pokka, όταν λίγο πριν την κηδεία, ανοίγοντας το φέρετρο διαπίστωσαν ότι μέσα βρίσκονταν η σορός μιας άλλης, άγνωστης γυναίκας.

Η 82χρονη... Margaret Pokka απεβίωσε κατά τη διάρκεια οικογενειακών διακοπών στο νησί Saint Martin. Περίπου την ίδια ώρα έχασε τη ζωή της και μία άλλη γυναίκα και οι Αρχές πιστεύουν ότι οι σοροί των δύο γυναικών μπερδεύτηκαν πριν σταλούν στις περιοχές καταγωγής τους.


«Κοίταξα προς τα πάνω και σκέφτηκα “Θεέ μου, Θεέ μου με κοροϊδεύεις;” Είχα μείνει άναυδη», διηγιέται η κόρη της νεκρής, Lisa Kondvar από το Rhode Island. Αναζητώντας απαντήσεις, πήγε στο διευθυντή το γραφείου κηδειών, ο οποίος την παρέπεμψε στο γραφείο κηδειών του Saint Martin, το οποίο είχε ήδη δημιουργήσει προβλήματα στην οικογένεια, ζητώντας 7.000 δολάρια για την αποστολή της σορού στις ΗΠΑ.

Από την έρευνα προέκυψε ότι μια Καναδή είχε πεθάνει με μικρή χρονική διαφορά και το σώμα της είχε αποτεφρωθεί στην Οτάβα.

Η οικογένεια προσέλαβε έναν ιδιωτικό ντεντέκτιβ, ο οποίος συνεργάζεται με τις αρμόδιες Αρχές, ενώ παράλληλα σκέφτονται να απευθυνθούν σε διεθνή εισαγγελέα.