Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Λάκης Γαβαλάς: Χρωστάω μόνο κλωτσιές και χαστούκια

Για τις περιπέτειές του με τη δικαιοσύνη και τα οικονομικά του ζητήματα μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς.

«Η περιφέρεια Αττικής είχε πει ....πως θα πάρει το κτήριο μου και θα συγκεντρώσει εκεί όλες τις δραστηριότητες που είχε σε διάφορα νοικιασμένα. Αλλά εκεί υπάρχουν συμφέροντα. Δηλαδή αν ξενοικιαστεί κάποιο για να πάνε στο δικό τους, μένει κάποιος άστεγος. Μπορεί να είναι ξάδελφος ή συγγενής κάποιου. Τα ξέρω αλλά δεν μπορώ να τα λέω γιατί θα γίνει πιο ξεφτίλα το κράτος και δεν χρειάζεται άλλο. Ας είμαι εγώ ο πιο ξεφτιλισμένος, εγώ ο πιο απαίσιος, εγώ αυτός που χρωστάει», δήλωσε μιλώντας στο Πρωινό ΑΝΤ1.

«Αν στο πάρουν δεν θα πονέσεις;» τον ρώτησε η Φαίη Σκορδά. «Καθόλου», απάντησε ο γνωστός σχεδιαστής.

«Κάθε μέρα στη ζωή μου εγώ αισθάνομαι πετυχημένος, το ξαναλέω και για να απαντήσω και σε ένα συνάδελφό σας, σε ένα άλλο κανάλι που το σχολίασε, εγώ αισθάνομαι πετυχημένος και δεν χρωστάω σε κανέναν. Δεν χρωστάω σε κανέναν τίποτα. Ίσα-ίσα χρωστάω κλωτσιές και χαστούκια σε κάποια άτομα που με εμπιστεύτηκαν και με εγκατέλειψαν», είπε

«Εγώ είμαι καθαρός, είμαι εδώ, μπορούν να με κάνουν ό,τι θέλουν, να με πηγαινοφέρνουν στη ΓΑΔΑ, δεν θα βγάλουν τίποτα. Εγώ τους δίνω ό,τι είχα, από την ψυχή μου, να το πάρουν και να στεγάσουν άλλους ανθρώπους. Όσο δεν τον κάνουν τόσο πιο πολύ θα με αγαπάει ο κόσμος και δεν θα ξέρω πώς να εξαργυρώσω αυτή την αγάπη», κατέληξε.