Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Καμμένος σε Βασιλακόπουλο: «Άντε γ@μησ@@ αλήτη, δεν γ@μιέσ@@ που έχεις το θράσος και με παίρνεις και τηλέφωνο!»

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έχασε την ψυχραιμία του και… παρεκτράπη

Χυδαία προσωπική επίθεση εναντίον της εφημερίδας το «Παρασκηνίο» και προσωπικά του... αρχισυντάκτη, εξαπέλυσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, σύμφωνα με όσα καταγγέλει η εφημερίδα.

Λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος, που για πολλούς θα κρίνουν το μέλλον του σχήματος του Πάνου Καμμένου στην εγχώρια πολίτικη ζωή, ο αρχισυντάκτης του «Παρασκήνιο», Γιάννης Βασιλακόπουλος, επικοινώνησε με τον κύριο Καμμένο θέλοντας στο πλαίσιο του ρεπορτάζ να σχηματίσει πλήρη εικόνα για την κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό του κόμματος της Χαροκόπου.

Αντ’ αυτού όμως, δέχθηκε επίθεση, όπως ο ίδιος καταγγέλει, με σκαιότατους και χυδαίους χαρακτηρισμούς. Η απάντηση του Πάνου Καμμένου, σε ένα τηλεφώνημα που έγινε αργά το βράδυ του Σαββάτου, ήταν η εξής: «Άντε γ@μησ@@ αλήτη, δεν γ@μιέσ@@ που έχεις το θράσος και με παίρνεις και τηλέφωνο!».

Ο κύριος Καμμένος, έχοντας χάσει την ψυχραιμία του, κλιμάκωσε την προσωπική επίθεση, κατηγορώντας τον δημοσιογράφο – ο οποίος του μιλούσε ψύχραιμα και με τον ευγενέστερο δυνατό τρόπο- ότι… «εκτελεί έμμισθα συμβόλαια για λογαριασμό του κ. Μουρούτη και των «υπογείων» της Συγγρού»!.

Είναι προφανές ότι ο Πάνος Καμμένος βρίσκεται σε μια δυσκολη πολιτική καμπή αναφέρει το paraskhnio.gr

Και συνεχίζει:

Έτσι χάνει συχνά την ψυχραιμία του και όπως λένε άνθρωποι που συνομιλούν μαζί του ότι επιτίθεται συχνά επί δικαίων και αδίκων, ακόμα και εναντίον στελεχών του ίδιου του κόμματος του. Είναι επίσης προφανές πως δεν έχει χρόνο να διαβάσει όσα γράφονται στο «Π» γιατί έτσι θα μπορούσε τουλάχιστον να αξιολογήσει αν ο δημόσιος λόγος του αρχισυντάκτη της εφημερίδας βοηθάει ή κατακεραυνώνει το κυβερνών κόμμα.

Συνομιλητές του τον συμβουλεύουν σύμφωνα με πληροφορίες να δει τους εχθρούς του εντός των τειχών. Μακάρι – και το ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας – να τους ακούσει.