Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Εσείς έχετε δει τον πατέρα της Rihanna; [φωτο]

Υπάρχουν εκατομμύρια φωτογραφίες της Rihanna εκεί έξω στο internet και σίγουρα θα βρείτε περισσότερες φωτογραφίες στις οποίες ...η τραγουδίστρια καπνίζει κάτι ύποπτο ή είναι ολόγuμνη, παρά φωτό με τον πατέρα της.

Ο Ronald Fenty μπορεί να είναι...
ο πατέρας της διάσημης και πάμπλουτης Rihanna, αλλά δεν ξέρουμε πόσο τυχερός αισθάνεται γιατί αν η κόρη σου βγάζει κάθε χρόνο 40 με 50 εκατομμύρια δολάρια και εσύ είσαι αναγκασμένος να πουλάς μικροπράγματα και ζυγαριές στο δρόμο, τότε σίγουρα κάτι δεν πάει καλά.

Οι τελευταίες φωτογραφίες δείχνουν τον Ronald να πουλάει το εμπόρευμά του σε δρόμο του Barbados. Ο πατέρας της star για πολλά χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, πράγμα που τον οδήγησε να φύγει από την οικογένειά του όταν η Rihanna ήταν ακόμη 14.
Από τότε έχουν αλλάξει πολλά και η Rihanna δηλώνει πλέον ότι σήμερα ο πατέρας της είναι ο πιο col άνθρωπος του πλανήτη. Γενναιόδωρη στα λόγια η Rihanna, αλλά όχι και στην πράξη.