Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Η HOL απέλυσε όλους τους εργαζόμενους του τηλεφωνικού κέντρου

Όπως καταγγέλλει το Συνδικάτο Εργατουπαλλήλων τηλεπικοινωνιών-πληροφορικής Ν.Αττικής η γνωστή εταιρεία τηλεπικοινωνιών Hellas On Line προχώρησε στην απόλυση όλων των εργαζομένων στο τηλεφωνικό της κέντρο προτείνοντας να επαναπροσληφθούν από ...άλλη εταιρεία με ορισμένου χρόνου συμβάσεις και μειωμένους μισθούς.

Θυμίζουμε πως στην εν λόγω εταιρεία, πριν περίπου έναν χρόνο έγιναν αυθαίρετες απολύσεις.Συγκεκριμένα είχε απολυθεί ένας 55χρονος εργαζόμενος αι ένας πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, γνωστός για τη συνδικαλιστική του δράση. Επιπροσθέτως όπως αναφέρουν οι εργαζόμενοι οι ρυθμοί εργασίας εχουν αυξηθεί δραματικά.

Δείτε ΕΔΩ τα οικονομικά αποτελέσματα Εννεαμήνου 2013 που δημοσιεύει η HOL. Αύξηση 7,9% λειτουργικής κερδοφορίας στα 53,4 εκατ., αύξηση πελατών κατα 4,2% σε σχέση με το 9μηνο του 2012 και άλλα

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΕΤΗΠ

Το ΣΕΤΗΠ καταγγέλλει την εργοδοσία στην HOL η οποία προχώρησε στην απόλυση όλων των εργαζομένων στο τηλεφωνικό της κέντρο και στη συνέχεια τους πρότεινε να επαναπροσληφθούν από άλλη εταιρεία με ορισμένου χρόνου συμβάσεις και μειωμένους μισθούς.

Είναι μια κίνηση που δείχνει πόσο στοχευμένες ήταν οι απολύσεις πρωτοπόρων αγωνιστών συναδέλφων το προηγούμενο διάστημα. Στόχος ήταν να μην υπάρξουν αντιδράσεις όταν θα καρατομούσαν τα εργασιακά δικαιώματα και τους μισθούς των εργαζομένων. Στις 2.30 το πρωί , άδειασαν τις εγκαταστάσεις και ανακοίνωσαν στους εργαζόμενους πως απολύονται. Τους έδωσαν μάλιστα και την δυνατότητα να συνεχίσουν να εργάζονται στην ίδια θέση & αντικείμενο σε άλλη εταιρεία, ιδιοκτησίας της HOL, με 3μηνη σύμβαση και μειωμένο μισθό.

Καλούμε τους εργαζόμενους και τα σωματεία του κλάδου να εκφράσουν την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους.

Καλούμε τους συναδέλφους στην HOL να μη δεχτούν καμία μείωση του μισθού και των δικαιωμάτων τους, να μην υπογράψουν καμία απόλυση, να αγωνιστούν μαζί με την σωματειακή επιτροπή του ΣΕΤΗΠ έχοντας στο πλευρό τους τους συναδέλφους του κλάδου.