Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Άνδρες και γυναίκες διαμορφώνουν το πιο όμορφο γυναικείο πρόσωπο

Ήταν κάτι παγκοίνως γνωστό: άνδρες και γυναίκες έχουν διαφορετική αντίληψη για την ομορφιά.

Έρευνα επιχείρησε να καταγράψει ...
και να αποτυπώσει με ακρίβεια τις διαφορές αυτές, καλώντας άνδρες και γυναίκες να διαμορφώσουν το τέλειο πρόσωπο συνθέτοντάς το με χαρακτηριστικά ορισμένων από τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο.

Η έρευνα απέδειξε κάτι που ήδη γνωρίζαμε: οι άνδρες προτιμούν τις ξανθές, τα ηδυπαθή «πλούσια» χείλη, τα έντονα ζυγωματικά αλλά και τη μικρή μύτη, το όχι πολύ μεγάλο μέτωπο και τα φίνα φρύδια.
Οι γυναίκες θεωρούν επιτομή της ομορφιάς τα μαύρα μαλλιά, μια μύτη που να είναι ισχυρό χαρακτηριστικό στο πρόσωπο, τα «δυνατά» φρύδια και την πιο «στενή» κατασκευή του προσώπου.

Τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά ήταν η ξανθιά κόμη της Shakira, η μυτούλα της Miranda Kerr, το μέτωπο της Jennifer Aniston, τα διάσημα φρύδια της Δούκισσας του Κέιμπριτζ και τα ζυγωματικά της Angelina Jolie- και φυσικά τα «γεμάτα» χείλη της.

Στις επιλογές των γυναικών ήταν τα λαμπερά μαύρα μαλλιά της Freida Pinto, τα ζυγωματικά της Keira Knightley, τα φρύδια της Cara Delevingne, η έντονη μύτη της Βlake Lively και τα πολυπόθητα χείλη της Scarlett Johansson.

«Οι δύο εικόνες αποτυπώνουν τα διαφορετικά πρότυπα που έχουν άνδρες και γυναίκες σε ό,τι αφορά το ιδανικό γυναικείο πρότυπο ομορφιάς», δήλωσε στη Daily Mail εκπρόσωπος της ιστοσελίδας escentual.com που έκανε την έρευνα.

Το ιδανικό πρόσωπο για τις γυναίκες



Το ιδανικό πρόσωπο για τους άνδρες


Οι πραγματικές γυναίκες που αποτέλεσαν «έμπνευση»