Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Επανασύνδεση Τζένης Χειλουδάκη – εισαγγελέα;

Για την επανασύνδεσή της αλλά και τον οριστικό χωρισμό της από τον εισαγγελέα Γιώργο Σακελλαρόπουλο μίλησε η Τζένη Χειλουδάκη στο περιοδικό YES. Ανέφερε επίσης πως ο πολιτικός γάμος που έκανε πριν δύο χρόνια δηλώνοντας ερωτευμένη έγινε για προσωπικούς λόγους και ότι τώρα έχει πλέον χωρίσει.

«Mε τον εισαγγελέα... ξαναβρέθηκα πέρυσι τα Χριστούγεννα» είπε, «είναι γνωστό τοις πάσι. Όλοι έβλεπαν τα posts στο Facebook, αλλά και εμάς στα μέρη που κυκλοφορούσαμε».

Η επανασύνδεση κράτησε μόνο έξι μήνες αφού μετά επήλθε ο οριστικός χωρισμός καθότι ο ένας απομυθοποίησε τον άλλον. «Μείναμε μαζί έξι μήνες. Τον απομυθοποίησα εντελώς, αλλά κι αυτός το ίδιο. Ανήκει σε άλλη γενιά, απέχουμε πολύ, δεν μας ενώνει τίποτα. Θεωρώ ότι με βοήθησε αρκετά, αλλά κι εγώ αυτόν. Εκείνος ξέρει… Του εύχομαι να βρει αγάπη και ευτυχία στη ζωή του, πράγμα δύσκολο βέβαια με το χαρακτήρα, τα πιστεύω και τις ιδιορρυθμίες του…», είπε χαρακτηριστικά η Τζένη Χειλουδάκη στο YES.

Το τέταρτο κατά σειρά βιβλίο της με τον τίτλο «Αίγλης και Κρίσης γωνία», κυκλοφορεί από τις 20 Δεκεμβρίου από τις εκδόσεις Πολύχρωμος Πλανήτης.

«Εκδίδομαι λοιπόν για μία ακόμη φορά! Στα πρώτα τρία βιβλία μου («Οι άγγελοι δεν έχουν φύλο», «Η μαύρη βίβλος», «jx the comic») την πήρατε την πρέζα της ματαιοδοξίας μου. Σε αυτό το βιβλίο, που έχει τον τίτλο των δύο δρόμων του σπιτιού όπου έμενα στην Κυψέλη, μην περιμένετε γκλαμουράτες φωτογραφίες, σκάνδαλα, κλειδαρότρυπες και εξώφυλλα περιοδικών. Αντε, ίσως λίγο… ροζ, στην υπεροχή μαυρίλα που το αγκαλιάζει!» λέει η ίδια για το βιβλίο της,

Η γνωστή τρανσέξουαλ, η οποία απασχόλησε τα media αρχικά με τις εμφανίσεις της ως μοντέλο του Βασίλη Κωστέτσου – και όχι μόνο – και στη συνέχεια με τον έρωτά της με τον εισαγγελέα Γιώργο Σακελλαρόπουλο, καταγράφει στο βιβλίο στιγμές από τη ζωή της ως εκδιδόμενη σε οίκους ανοχής.

Σήμερα η Τζένη Χειλουδάκη ζει στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Σητεία, παρέα με τη λατρεμένη μητέρα της και άλλα αγαπημένα συγγενικά της πρόσωπα.