Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Ο Χάρης Τομπούλογλου απολογείται ενώπιον της ανακρίτριας διαφθοράς

Ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού Χάρη Τομπούλογλου, απολογείται ενώπιον της ανακρίτριας διαφθοράς, Ρέας Κατσίβελη, για την υπόθεση χρηματισμού από εταιρεία, την οποία...
φέρεται να εκβίαζε αν και η εταιρεία είχε κερδίσει σε διαγωνισμό του Νοσοκομείου.

Ο Χάρης Τομπούλογλου αντιμετωπίζει κατηγορίες για τα αδικήματα της απόπειρας εκβίασης και της παθητικής δωροδοκίας καθώς συνελήφθη επ’ αυτοφώρω να παραλαμβάνει 25.000 ευρώ προσημειωμένα προκειμένου να μην κηρύξει έκπτωτη την διαφημιστική εταιρεία που είχε κερδίσει έργο του Νοσοκομείου.

Στη δικογραφία περιαμβάνονται καταγεγραμμένες τηλεφωνικές συνομιλίες αλλά και βίντεο στα οποία ο Τομπούλογλου εμφανίζεται ζητάει χρήματα και να απειλεί την εταιρεία ενώ αναφέρει ότι αν τον πληρώσουν θα φρόντιζε να τους «δώσει» και άλλο έργο.

Ο κατηγορούμενος αρνείται τις πράξεις που του αποδίδονται και σύμφωνα με όσα υποστήριξε έξω από τον εισαγγελέα, τα χρήματα που του δόθηκαν ήταν δωρεά για το νοσοκομείο.

Στην ανακρίτρια απολογείται σήμερα και ο 40χρονος που συνελή\φθη μαζί με τον Τομπούλογλου, ο οποίος αντιμετωπίζει την κατηγορία της συνέργειας στις πράκεις του πρωήν διοικητή του Νοσοκομείου.