Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Ο Μπραντ Πιτ και τα ερωτικά γράμματα που έγραφε στην πρώην του

Ο σταρ του Χόλιγουντ την δεκαετία του ’80 ήταν μια ρομαντική ψυχή που έγραφε ερωτικά γράμματα στην αγαπημένη του Jill Schoelen.

Την ώρα που ο Μπραντ Πιτ βρίσκεται σε χριστουγεννιάτικες διακοπές στην Αυστραλία μαζί με την αγαπημένη του Αντζελίνα Τζολί και τα παιδιά τους, στην... άλλη άκρη του κόσμου ανακαλύφθηκαν τα ερωτικά γράμματα που έγραφε ο ίδιος στην πρώτη μεγάλη αγάπη της ζωής του την Jill Schoelen.

Οι φράσεις που έχουν μέχρι στιγμής δει το φως της δημοσιότητας από τα γράμματα που έγραφε ο ερωτευμένος ηθοποιός προς την συνάδελφό του είναι:

«Σε λατρεύω. Θα σε αγαπώ για πάντα» και «Δεν μπορώ να σταματήσω να σε σκέφτομαι. Δεν αισθάνομαι ολοκληρωμένος όταν δεν βρίσκεσαι δίπλα μου».

Όπως αναφέρει η Schoelen, «ο Μπραντ μου έγραψε ένα από τα πιο όμορφα ποιήματα που ένας άνδρας μπορεί να γράψει σε μια γυναίκα. Ήταν γραμμένο με βαθιά συναισθήματα και γεμάτο αγάπη».

Οι δυο τους είχαν μια φλογερή σχέση μέχρι το 1989 όταν και η ηθοποιός ταινιών θρίλερ, τον παράτησε για τα μάτια του σκηνοθέτη με τον οποίο γύριζε μια ταινία στην Ουγγαρία.

Ο χωρισμός είχε κοστίσει πολύ στον διάσημο ηθοποιό που όπως έχει εκμυστηρευτεί ο ίδιος στο παρελθόν, ήταν μια από τις χειρότερες στιγμές της ζωής του και πως ποτέ του δεν θα μπορούσε να καταφέρει να την ξεπεράσει.

Μάλιστα όπως αναφέρουν οι γνωστοί του, ο χωρισμός του με την Schoelen, τον άλλαξε και τον έκανε να προσέχει στις επόμενες αισθηματικές του σχέσεις…