Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Βέτο Καραμανλή σε Στουρνάρα

Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, εξαπολύει κατά μέτωπον επίθεση προς τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.

Όπως αναφέρει το «Βήμα» δηλώνει ...αποφασισμένος να μην είναι ξανά υποψήφιος στις επόμενες εθνικές εκλογές, στην περίπτωση κατά την οποία συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας μαζί με τον κ. Στουρνάρα.

Ο κύριος Καραμανλής δηλώνει αποφασισμένος να αρνηθεί εάν βρεθεί μπροστά σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ενώ η απόφασή του συνδέεται άμεσα με το εσωτερικό μέτωπο στελεχών της παράταξης εναντίον του Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος αποτελεί persona non grata.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Οικονομικών, σε ερωτήσεις σχετικές με το πολιτικό του μέλλον, δηλώνει ότι «δεν το έχω συζητήσει ποτέ με τον Πρωθυπουργό, ούτε με έχει απασχολήσει. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να ολοκληρώσω το έργο μου και να υπάρξει η μεγάλη συμφωνία για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους».

Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι συζητήσεις στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού με κεντρικό θέμα τον υπουργό Οικονομικών, δίνουν και παίρνουν, ενώ παράλληλα συνεχίζεται ο πόλεμος γαλάζιων στελεχών στο πρόσωπο του κυρίου Στουρνάρα.

Σημειώνεται δε, ότι οι βουλευτές αυτοί δεν προέρχονται μόνο από το καραμανλικό στρατόπεδο, ενώ αρκετοί είναι αυτοί που λένε ότι ο υπουργός ευθύνεται «για τη διάλυση της ραχοκοκαλιάς της κεντροδεξιάς παράταξης».