Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

ΕΚΤΑΚΤΟ: Έρχεται στην Ελλάδα η κακοκαιρία από τη Β.Ευρώπη

Tο ψύχος και η κακοκαιρία που τις τελευταίες ημέρες πλήττει τη βόρεια Ευρώπη και έχει αφήσει πίσω της τεράστιες καταστροφές, έρχεται και στη χώρα μας. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με...
τις προβλέψεις των μετεωρολόγων, η θερμοκρασία την Τετάρτη αναμένεται να σημειώσει κατακόρυφη πτώση, καθώς η μέγιστη στις περισσότερες περιοχές θα φτάνει μόλις στους 5 βαθμούς Κελσίου. Ακόμη, οι άνεμοι στο Αιγαίο αναμένεται να είναι θυελλώδεις.

Σήμερα, σε ολόκληρη τη χώρα θα υπάρχει ηλιοφάνεια, με τοπικές νεφώσεις οι οποίες θα είναι περισσότερο αυξημένες στη Νοτιοδυτική Πελοπόννησο. Σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις, το πρωί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί παγετός.

Η θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα θα κυμανθεί από -4 έως 9 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από -2 έως 10 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 4 έως 12 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 0 έως 15 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα με τη μέγιστη στην Ήπειρο να μην ξεπερνά τους 10 βαθμούς και από 5 έως 13 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στο Νοτιοανατολικό και Νοτιοδυτικό Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από ανατολικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι με σταδιακή εξασθένηση.

Στην Αττική, θα υπάρχει ηλιοφάνεια και κρύο. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ισχυροί αλλά γρήγορα θα εξασθενήσουν σε σχεδόν μέτριους έως μέτριους.

Ηλιοφάνεια και παγετό τις πρωινές ώρες θα έχει η Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 8 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.