Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Χήρα με δύο ανήλικα στην Ξάνθη, χωρίς θέρμανση και τροφή!

Στα όρια της εξαθλίωσης της ζει μια μονογονειακή οικογένεια με δύο ανήλικα ορφανά στην Ξάνθη, η οποία βρέθηκε χωρίς θέρμανση και αντιμετωπίζοντας προβλήματα ακόμη και για ...
την εξεύρεση τροφής. 

Πρόκειται για μια χήρα, που λάμβανε σύνταξη χηρείας η οποία πλέον έχει κουτσουρευτεί πλήρως με την ίδια να αδυνατεί να τα βγάλει πέρα. Χωρίς να μπορεί να βρει άλλη διέξοδο και υπό τον φόβο επιδείνωσης της κατάστασης ζήτησε βοήθεια από την Εκκλησία. Αρχικά βρέθηκε ένας πολίτης που προσέφερε έναν τόνο ξύλα, καλύπτοντας ένα μέρος των αναγκών για τη θέρμανση της οικογένειας, ωστόσο η ποσότητα αυτή δεν επαρκεί. 

Πολίτες που έγιναν κοινωνοί του προβλήματος, απευθύνουν έκκληση σε όσους μπορούν να συνδράμουν με όποιον τρόπο μπορούν για την ενίσχυση της οικογένειας. 

«Μια χήρα μητέρα με δύο ορφανά ζητά τη βοήθεια μας. Οι άνθρωποι δεν έχουν φαγητό, δεν έχουν θέρμανση, στερούνται τα απαραίτητα και ο χειμώνας μπροστά τους βαρύς» αναφέρουν σε ανακοίνωση που εξέδωσαν, ενώ παράλληλα επισημαίνουν πως «όσοι μπορούμε, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς έστω και από το υστέρημα μας, ας βοηθήσουμε τη χήρα γυναίκα με τα ορφανά να κάνουν και αυτοί Χριστούγεννα. H οικογένεια ζει στην Ξάνθη. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 6981 406 586 (What's up) ή αποστείλατε μήνυμα».

ThrakiToday