Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Tα πιο KAYΤΑ κουρέματα του φθινοπώρου! Εσύ θα τα δοκιμάσεις;

Οι τάσεις στα κουρέματα της νέας σεζόν είναι πολλές. Αφέλειες, καρέ, κοντό. Διάλεξε αυτό που ταιριάζει σε σένα και κέρδισε τα βλέμματα!


Ψάχνεις να βρεις το τέλειο κούρεμα που θα δώσει ...άλλον αέρα στα μαλλιά σου; Μύτες, αφέλειες, κοντό αγορίστικο είναι λίγα από τα κουρέματα που θα σε ενθουσιάσουν!




Α λα γκαρσόν: το κοντό αγορίστικο είναι μόδα εφόσον μπορείς να το υποστηρίξεις και δεν σου στοιχίζει τίποτα να αποχαιρετήσεις την μακριά σου χαίτη! Με λίγο "κοκοράκι" στα μπροστινά τσουλούφια θα απογειώσει το στιλ σου.



Μακριές μύτες: οι μύτες σου είναι μακριές και "μπλέκουν" τέλεια με το μακρύ καρέ της Έμα Γουάτσον είναι ο,τι πρέπει αν ζητάς μια αλλαγή που δεν θα σου κοστίσει πολύ σε μήκος.



Φυσικά και δεν έχει έρθει ακόμη η εποχή που τα μακριά μαλλιά είναι εκτός μόδας. Οι μύτες είναι το κατάλληλο κούρεμα για να ανανεώσεις το μαλλί σου που έχει ένα μήκος. Οι «μύτες» δίνουν κίνηση και αέρα στα μαλλιά σου και κάνουν το χτένισμα να είναι πιο ανάλαφρο!


Το θέμα φέτος είναι οι αφέλειες! Αν θέλεις μια αλλαγή τότε τώρα είναι η ώρα να τις κάνεις! Αν είναι αρκετά μακριές ώστε να μπορείς να τις πηγαίνεις προς τη μία μεριά τότε ακόμη καλύτερα! Η Τζόουνς άλλαξε κούρεμα και άλλαξε ολόκληρο το πρόσωπο της.


Tα πιο μακριά τσουλούφια στο μπροστινό μέρος είναι must. Ακόμη και η φράντζα που έχει μακρύνει και πέφτει ανάλαφρα στο μέτωπο σου είναι μια πολύ καλή λύση.

Πηγή: womenonly.gr