Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Αθώοι τέσσερις υπάλληλοι της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων

Αθωωτική απόφαση του πειθαρχικού συμβουλίου για τέσσερις υπαλλήλους της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Αττικής.

Στην υπηρεσία τους επανήλθαν τέσσερις υπάλληλοι της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής, οι οποίοι ...είχαν τεθεί σε αργία, κατηγορούμενοι για παράβαση καθήκοντος.

Το πειθαρχικό συμβούλιο, που αποτελείται από έναν δικαστή ως πρόεδρο, έναν δικαστικό αντιπρόσωπο από το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους και έναν προϊστάμενο διεύθυνσης του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, πήρε αθωωτική απόφαση. Σημειώνεται ότι στο πειθαρχικό συμβούλιο δεν συμμετέχει υπάλληλος ή εκπρόσωπος της Περιφέρειας Αττικής.

Μετά την αθωωτική απόφαση, ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, σημείωσε: «Η απομάκρυνση των ατόμων που αποδεδειγμένα δεν τιμούν το αξίωμα του δημοσίου λειτουργού πρέπει να γίνεται άμεσα. Από την άλλη πλευρά όμως, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επιδοθούμε σε ένα κυνήγι μαγισσών και με την απειλή της απόλυσης να τρομοκρατούμε δημοσίους υπαλλήλους».

«Πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα στη γρήγορη και αποδεδειγμένη απονομή δικαιοσύνης και τη διασφάλιση της αμεροληψίας και της ασφάλειας των υπαλλήλων, ότι δεν θα διωχθούν με βάση αστήριχτες και ψευδείς καταγγελίες. Όχι στην ανθρωποφαγία που υποκρύπτει άλλες σκοπιμότητες» πρόσθεσε ο κ. Σγουρός.