Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

H καθηγήτρια Ισπανικών, ήταν "λαγουδάκι"

Στα 18 της η Cristy Nicole DeWeese είχε κάνει την εμφάνισή της στο περιοδικό Playboy και μάλιστα είχε ψηφιστεί σαν το «λαγουδάκι του μήνα»

Η νεαρή Αμερικανίδα σήμερα είναι... 21 ετών και διδάσκει Ισπανικά στην Townview Magnet High School στο Ντάλας του Τέξας.

Για κακή της τύχη, το παρελθόν της ήρθε στο φως της δημοσιότητας και έχει προκαλέσει την οργή του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολεία αλλά και των ίδιων των γονιών της οι οποίοι έπεσαν από τα σύννεφα μιας και δεν γνώριζαν για τη σέξι φωτογράφιση της κόρης τους.

Έως τώρα δεν υπάρχει κάποια αντίδραση από τη διοίκηση του σχολείου για το μέλλον της νεαρής, μιας και πολλοί πιστεύουν ότι μετά από την αποκάλυψη των γυμνών φωτογραφιών δύσκολα θα μπορεί να επιβληθεί ξανά μέσα στη τάξη.




«Τα οπισθία μου, δείχνουν ωραία όταν φοράω εσώρουχα ή ακόμα και τίποτα. Τα πόδια μου είναι μακριά, αλλά το αγαπημένο μου σημείο στο σώμα μου είναι το στήθος μου. Είναι μικρό αλλά όμορφα διαμορφωμένο.» είχε πει μεταξύ άλλων στο περιοδικό η νεαρή.

Εντός της εβδομάδας αναμένονται οι αποφασίσεις για το μέλλον τη 21χρονης από τη διοίκηση του σχολείου.

Πηγή: Dallas Morning News