Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Αστυνομικός ξυλοκοπήθηκε από ανήλικο – Τον άφησε αιμόφυρτο στο πεζοδρόμιο

Ένα απίστευτο επεισόδια συνέβη ανάμεσα σ” έναν αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ και έναν ανήλικο, όταν ο πρώτος προσπάθησε να επέμβει σε επεισόδιο μεταξύ δυο ομάδων νεαρών στο κέντρο της Ιεράπετρας!…

Ένας λοιπόν από τους εμπλεκόμενους ...στράφηκε εναντίον του αστυνομικού στέλνοντάς τον στο νοσοκομείο.

Όλα ξεκίνησαν όταν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής έφθασε σήμα για συμπλοκή κοντά στη Δημαρχείο της πόλης. Τότε δυο αστυνομικοί του τοπικού τμήματος έφθασαν στο σημείο ώστε να επιληφθούν στο περιστατικό.

Μόλις οι αστυνομικοί έφθασαν, προσπάθησαν να χωρίσουν τους νεαρούς που λογομαχούσαν χωρίς τα σωστά αποτελέσματα αφού ένας από την συμπλοκή επιτέθηκε στον ένα αστυνομικό ρίχνοντάς τον αιμόφυρτο στο πεζοδρόμιο.

Πριν ο δεύτερος προλάβει να τον συλλάβει, ο ανήλικος τράπηκε σε φυγή. Ωστόσο όμως, τα στοιχεία του είναι γνωστά και αναζητείται από την τοπική Ασφάλεια. Ο τραυματισμένος αστυνομικός χρειάστηκε να περάσει τη νύχτα στο νοσοκομείο της πόλης, ώσπου να συνέλθει από τα τραύματα που του προκάλεσαν τα χτυπήματα.

Φωτογραφία: Eurokinissi