Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Ελεύθερος ο συνδικαλιστής του «Σωτηρία»

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο συνδικαλιστής του «Σωτηρία», ο οποίος συνελήφθη την Τρίτη καθώς είχε λάβει προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην απολογία του... αρνήθηκε τις κατηγορίες και μάλιστα ξέσπασε σε λυγμούς, λέγοντας πως «δεν εκβίασα ποτέ κανέναν». 

Παράλληλα, ευχαρίστησε τους εργαζόμενους και την οικογένειά του που στάθηκαν στο πλευρό του.

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι έπεσε ο ίδιος θύμα εκβιασμού, αναγνωρίζοντας ως λάθος του το γεγονός πως δεν ειδοποίησε την Αστυνομία και πήρε τα χρήματα, αν και δεν ήθελε να το κάνει, όπως προκύπτει και από τις συνομιλίες. Ο συνδικαλιστής αφέθηκε ελεύθερος καθώς η ποινή που προβλέπεται είναι κάτω των 10 ετών.

Σε βάρος του 45χρονου προέδρου της ένωσης εργαζομένων στο νοσοκομείο «Σωτηρία» ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα εκβίασης. 

Ειδικότερα, κατηγορείται ότι απαιτούσε εκβιαστικά το χρηματικό ποσό των 50.000 ευρώ από τη διοικήτρια του νοσοκομείου για να ακυρώσει τις αντιδράσεις του Σωματείου στην ολοκλήρωση συμφωνίας με το Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών.