Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Εννιάχρονος επιβιβάστηκε κρυφά σε αεροπλάνο και ταξίδεψε στο Λας Βέγκας

Δεν έχει γίνει ακόμη σαφές πως ο μικρός κατάφερε να επιβιβαστεί στο αεροσκάφος την Πέμπτη, αλλά το γεγονός αυτό επαναφέρει στο προσκήνιο ζητήματα ασφαλείας.

«Η ιστορία έχει... αίσιο τέλος επειδή τουλάχιστον το πλήρωμα του αεροσκάφους έλαβε τις σωστές αποφάσεις και το παιδί επέστρεψε με ασφάλεια», δήλωσε ο Πατ Χόγκαν, εκπρόσωπος του αεροδρομίου της Μινεάπολις.

Το πλήρωμα του αεροσκάφους υποπτεύθηκε ότι ο μικρός ήταν λαθρεπιβάτης και επικοινώνησε με την αστυνομία του Λας Βέγκας, είπε ο Χόγκαν και πρόσθεσε ότι οι αστυνομικοί παρέλαβαν τον μικρό όταν το αεροσκάφος προσγειώθηκε.

Η εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας Λέσλι Σκοτ αρνήθηκε να σχολιάσει λέγοντας μόνο ότι η υπόθεση ερευνάται. Αρνήθηκε επίσης να διευκρινίσει γιατί το πλήρωμα υποπτεύθηκε το αγόρι.

Ο 9χρονος που είναι από τη Μινεάπολη έφτασε στο αεροδρόμιο με τρένο, πήρε μία βαλίτσα από τον χώρο παραλαβής αποσκευών και πήγε σε ένα εστιατόριο του αεροδρομίου πριν από τον έλεγχο.

«Παρήγγειλε γεύμα, το έφαγε και ύστερα είπε στους σερβιτόρους ότι έπρεπε να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα», δήλωσε ο εκπρόσωπος του αεροδρομίου. «Άφησε τη βαλίτσα εκεί, έφυγε από το εστιατόριο και δεν επέστρεψε ποτέ» πρόσθεσε.

Η βαλίτσα επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη της και σύμφωνα με τον Χόγκαν ο μικρός επέστρεψε στο σπίτι του.

«Είναι πράγματι άγνωστο γιατί ταξίδεψε στο Λας Βέγκας», είπε ο ίδιος.

(Πηγή:ΑΠΕ)