Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Γυμνή παράδοση σε πανεπιστήμιο της Ουγγαρίας

Φοιτητές από το πανεπιστήμιο Kaposvar της Ουγγαρίας πραγματοποίησαν γυμνή διαμαρτυρία μέσα στις αίθουσες διδασκαλίας, μετά την επιβολή νέων, αυστηρών μέτρων ενδυμασίας που επέβαλλε ο πρόεδρός του.

Στο πλευρό των φοιτητών τάχθηκε και ...ένας καθηγητής από το τμήμα Καλών Τεχνών, ο οποίος συμμετείχε επίσης στη γυμνή διαμαρτυρία.

Σύμφωνα με το νέο κανονισμό του πανεπιστημίου οι φοιτήτριες δεν επιτρέπεται πια να φορούν μπλούζες με έντονο ντεκολτέ, καθώς επίσης και κοντές φούστες!

Επίσης, δεν επιτρέπεται το βαρύ και υπερβολικό μακιγιάζ, ούτε το επιμελώς ατημέλητο λουκ στα μαλλιά, τα βαμμένα νύχια ή… οι σαγιονάρες!

Οι φοιτητές αποφάσισαν λοιπόν να… υπακούσουν στον κανονισμό, ερμηνεύοντάς τον με το δικό τους τρόπο, γράφει η Daily Mail.

Δε φόρεσαν καθόλου μπλούζες, ή φούστες… παρά μόνο τα εσώρουχά τους!

Κάποιοι κάλυψαν τη γύμνια τους με βιβλία, ενώ άλλοι σχεδιάζουν από Δευτέρα να εμφανιστούν στο πανεπιστήμιο με… σαγιονάρες και πετσέτες θαλάσσης!