Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Ρωσία: 57.000 διαμάντια βρέθηκαν στο σπίτι πρώην αξιωματούχου του ΥΕΘΑ

Τα κοσμήματα έχουν συνολικό βάρος 19 κιλά, «χωρίς να συμπεριλαμβάνουμε τη συλλογή ακριβών ρολογιών», όπως ανακοίνωσε η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας. Η εν λόγω αξιωματούχος εμπλέκεται στο σκάνδαλο της Oboronservis που ήλθε στην επιφάνεια το 2012.

Περίπου 57.000 διαμάντια, ρουμπίνια, και ...σμαράγδια εντόπισε και κατάσχεσε στο σπίτι της πρώην υπεύθυνης περιουσίας του υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας η τοπική Αστυνομία, όπως ανακοίνωσε η Ερευνητική Επιτροπή της χώρας στην ιστοσελίδα της.

Τα κοσμήματα έχουν συνολικό βάρος 19 κιλά, «χωρίς να συμπεριλαμβάνουμε τη συλλογή ακριβών ρολογιών», όπως ανακοίνωσε η Επιτροπή.

Η πρώην υπεύθυνη περιουσίας, Εβγκενίνα Βασίλιεβα, και δύο ακόμα αξιωματούχοι του υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας, συνελήφθησαν στα τέλη του 2012 για τη φερόμενη εμπλοκή τους στην ύποπτη πώληση περιουσίας αξίας 4 δισεκατομμυρίων ρουβλιών που ανήκε στην υπηρεσία ακινήτων του Στρατού, την OAO Oboronservis, σε χαμηλές τιμές με διάφορα ανταλλάγματα.

Η 33χρονη Βασίλιεβα παραμένει σε καθεστώς κατ’ οίκον κράτησης. Αντιμετωπίζει κατηγορίες που επισείουν έως και 12 έτη κάθειρξης.