Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Ραγδαία αλλαγή του καιρού

Φθινοπωρινό σκηνικό από σήμερα-Συννεφιά σε όλη τη χώρα με βροχές και καταιγίδες στα βόρεια.

Με Φθινοπωρινό καιρό ξεκινάει η εβδομάδα, αφού ....σήμερα Δευτέρα, προβλέπεται συννεφιά σε όλη τη χώρα με βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες σε Μακεδονία, Θεσσαλία και Σποράδες, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος με λίγες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, ο καιρός θα βελτιωθεί από το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις, ς κατά περιόδους αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών και σποραδικών καταιγίδων και βελτίωση από το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα βροχοπτώσεων στα βόρεια, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα, όποτε θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες μπόρες στα ορεινά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 22 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου.