Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Η Μιλένα… δεν είναι πια ΠΑΣΟΚ

Η Μιλένα Αποστολάκη είναι ένα από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που επέλεξαν να μην ανταποκριθούν στο κάλεσμα του Ευάγγελου Βενιζέλου, και έτσι δεν θα είναι παρούσα στις επετιακές εκδηλώσεις για την 3η του Σεπτέμβρη, αύριο και μεθαύριο.

Όπως υποστηρίζει ο.... “Μικροπολιτικός” των “Νέων”, η πρώην υπουργός αρνήθηκε να παραστεί στις εκδηλώσεις, παρά την κρούση που της έγινε, και θα ανήκει έτσι στις εξαιρέσεις, εκείνων που επέλεξαν να μην ανταποκριθούν στην προσπάθεια του Ευάγγελου Βενιζέλου για επανασυσπείρωση του χώρου, ώστε να ανακτήσει το ΠΑΣΟΚ μέρος της πολιτικής δυναμικής που έχασε τα τελευταία χρόνια.

Η έγκριτη στήλη των “Νέων” επισημαίνει ακόμη ότι η Μιλένα Αποστολάκη έχει επιστρέψει στο δικηγορικό γραφείο της, απέχοντας από την ενεργό πολιτική μετά την καταψήφιση του δεύτερου Μνημονίου, η ίδια ωστόσο δηλώνει ότι δεν σκοπεύει να αποχωρήσει από τα κοινά.