Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Θεσσαλονίκη: Διέρρηξε έντεκα φορές την ίδια επιχείρηση!

«Κολλημένος» με συγκεκριμένη εταιρεία ενδυμάτων, που βρίσκεται στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης, ήταν 39χρονος διαρρήκτης. 

Συνολικά «τρύπωσε» έντεκα φορές στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης, σε διάστημα ...ισάριθμων μηνών, αρχής γενομένης από τον περυσινό Οκτώβριο, αρπάζοντας ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα άλλα αντικείμενα, συνολικής αξίας περίπου 25.000 ευρώ.

Ο 39χρονος ταυτοποιήθηκε ως δράστης των διαρρήξεων και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές κατ” εξακολούθηση.

Στο μεταξύ, μία 24χρονη ομογενής συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, διότι αποπειράθηκε να αφαιρέσει από σούπερ-μάρκετ της περιοχής οκτώ συσκευασίες ελαιόλαδου. 

Η νεαρή γυναίκα έγινε αντιληπτή από τον υπεύθυνο του καταστήματος και συνελήφθη από δικυκλιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που έσπευσαν στο σημείο. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η ίδια, κατά τις τελευταίες μέρες, είχε αρπάξει από το ίδιο κατάστημα δέκα συσκευασίες ελαιόλαδου, ενώ αποπειράθηκε να κλέψει άλλες οκτώ συσκευασίες του ίδιου προϊόντος.