Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Τους βασικούς δοκίμασε ο Δέλλας

Το πρώτο φιλικό που μπορούν να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα δίνει σήμερα η ΑΕΚ με αντίπαλο τον Απόλλωνα Καλαμαριάς (18:00, Novasports 1).

Για αυτό τον λόγο Τραϊανός Δέλλας θέλησε... να προετοιμάσει τους παίκτες που σκοπεύει να χρησιμοποιήσει ως βασικούς τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Σύμφωνα με τις δοκιμές του 37χρονου προπονητή, την «κιτρινόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Καραγκιολίδης. Στην άμυνα θα είναι οι Ντούμπερετ, Σταθάκης ως στόπερ και οι Γεωργέας, Τσουμάνγκας στα άκρα.

Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα βρίσκονται ο Ρόβας και ο Κορδέρο, ενώ σε ελεύθερο ρόλο θα έχει ο Ανάκογλου. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Ράμα, Δημγκιόκας και Μπρέσεβιτς.

Ο ρυθμός της προπόνησης ήταν αρκετά χαλαρός, λόγω του απογευματινού ματς, με τον Δέλλα να δουλεύει πάνω στην τακτική και τις στημένες φάσεις.

«Προσέχετε τα λάθη μπροστά στην περιοχή μας για να μην μπούμε σε περιπέτειες», είπε μεταξύ άλλων ο νεαρός τεχνικός στους αμυντικούς και στη συνέχεια δούλεψε με τους μεσοεπιθετικούς.

Στις στημένες φάσεις, ο Ρόβας εκτελούσε τα κόρνερ και οι παίκτες προσπαθούσαν να πετύχουν γκολ για να εισπράξουν τα «μπράβο» του Δέλλα.

Πηγή: sport-fm.gr