Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Καταδίκη επιχειρηματία που αγνόησε το «λουκέτο» του ΣΔΟΕ

Ποινή φυλάκισης έξι μηνών με αναστολή και επιπλέον χρηματικό πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ, επέβαλε το Πλημμελειοδικείο Πολυγύρου Χαλκιδικής σε επιχειρηματία, ο οποίος ...συνελήφθη κατηγορούμενος ότι αγνόησε εντολή σφραγίσματος της επιχείρησής του έπειτα από σχετική απόφαση των δημοτικών αρχών.

Ο συγκεκριμένος καταστηματάρχης, ο οποίος δικάστηκε δια πληρεξούσιου δικηγόρου με την αυτόφωρη διαδικασία, ήταν ένας από τους 18 που συνελήφθησαν χθες τα ξημερώματα κατά τις αστυνομικές εφόδους σε επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής.

Σε ό,τι αφορά στους υπόλοιπους κατηγορούμενους, ένας κρίθηκε αθώος, ενώ οι άλλοι ζήτησαν και πήραν αναβολή.

Στο μεταξύ, συνεχίστηκαν για τέταρτη μέρα οι αστυνομικοί έλεγχοι στην τουριστική περιοχή της Κασσανδρείας στη Χαλκιδική.

Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ., κατά τη διάρκεια των ελέγχων που διενεργήθηκαν χθες και συνεχίστηκαν μέχρι τα ξημερώματα συνελήφθησαν συνολικά επτά άτομα για διάφορα αδικήματα της ποινικής και υγειονομικής νομοθεσίας, ενώ βεβαιώθηκαν 24 παραβάσεις.

Από τα επτά άτομα που συνελήφθησαν, τα δύο κατηγορούνται για παραβίαση σφράγισης καταστήματος και τα υπόλοιπα πέντε για στέρηση άδειας λειτουργίας καταστήματος.

Τα δύο καταστήματα που διαπιστώθηκε ότι αποσφραγίστηκαν και λειτουργούσαν κανονικά ήταν ένα αναψυκτήριο και μία καφετέρια. Συνολικά ελέγχθηκαν 155 άτομα και 135 οχήματα.