Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Σκέψεις να πάρουν τον Κασίγιας από τη Ρεάλ

Στην Μπαρτσελόνα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για την απόκτηση του Ίκερ Κασίγιας! Πρόκειται για μια αποκλειστική είδηση την οποία μετέδωσε χθες η εκπομπή “Tiki-Taka” σε ισπανικό τηλεοπτικό σταθμό!

Σύμφωνα με αυτή ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ... είχε σύσκεψη με τους Άντονι Θουμπιθαρέτα (εκτελεστικός διευθυντής) και τον Χαβιέρ Φάους (οικονομικός διευθυντής) στην οποία συζήτησαν το ενδεχόμενο να γίνει κίνηση για την απόκτηση του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης.

Εάν έλαβαν κάποια απόφαση και εάν ναι, ποια είναι αυτή δεν έγινε γνωστό. Ωστόσο, και μόνο η είδηση της σύσκεψης είναι κάτι πολύ σημαντικό… Πολλές ισπανικές ιστοσελίδες έχουν αναμεταδώσει την πληροφορία της εκπομπής, και μάλιστα η “Mundo Deportivo” διενεργεί γκάλοπ στο οποίο ζητά την γνώμη των αναγνωστών της, για το ζήτημα και το κατά πόσο θα κινούνταν εκείνοι για την απόκτηση του Κασίγιας εάν είχαν εξέχουσα θέση στο ΔΣ της Μπαρτσελόνα.

Ο Κασίγιας δεν ήταν βασικός στο παιχνίδι της πρεμιέρας της Πριμέρα Ντιβισιόν με τη Ρεάλ Μαδρίτης, κάτι που τον έχει δυσαρεστήσει αρκετά. Άτομα του περιβάλλοντός τους μεταφέρουν τις πληροφορίες ότι έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από την «βασίλισσα».

Πηγή: sport-fm.gr