Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

«Μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Την άποψη ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να τα καταφέρει να πάρει την πρόκριση στους ομίλους του Champions League κόντρα στη Σάλκε εξέφρασε ο Κώστας Κατσουράνης.

Ο άσος του ΠΑΟΚ τόνισε... πως όλοι οι παίκτες θέλουν να γίνουν κομμάτι της ιστορίας του «Δικέφαλου του βορρά», ενώ συμπλήρωσε πως είναι σημαντικό το γεγονός πως ότι και να γίνει ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ευρώπη.

Ακόμη, ο 34χρονος μέσος δήλωσε πως θα πρέπει να κρατήσουν την εμφάνισή του δεύτερου ημιχρόνου της Γερμανίας και να διεκδικήσουν τις όποιες πιθανότητες έχουν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Κατσουράνη:

Για το ματς:
«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Σημαντικό είναι ότι ο ΠΑΟΚ συνεχίζει στην Ευρώπη ό,τι και αν γίνει. Θέλουμε να είμαστε κομμάτι της ιστορία στο ΠΑΟΚ. Όλοι μαζί να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε και νομίζω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για το πώς χαρακτηρίζει το αυριανό παιχνίδι:
«Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα. Πρέπει να το διασκεδάσουμε και να μην έχουμε άγχος. Θα θέλαμε να είχαμε τον κόσμο. Δεν θα μας άγχωνε η παρουσία του. Δεν τον έχουμε όμως».

Για το αν ήταν υπεροπτικοί οι παίκτες της Σάλκε στο πρώτο παιχνίδι:
«Δεν ήταν υπεροπτικοί. Έχουν καλή ομάδα και δεν νομίζω ότι κάνουν πολεμικό το παιχνίδι. Είναι σημαντικό ματς για τους δικούς τους λόγους όλοι ξέρουμε ότι είναι πολύ καλή ομάδα. Το είδαμε και στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο παιχνίδι».

Για το τι πρέπει να κρατήσει ο ΠΑΟΚ από το πρώτο παιχνίδι:
«Θα ακολουθήσει το ίδιο παιχνίδι η Σάλκε όπως και στο πρώτο ματς. Εμείς πρέπει να κρατήσουμε την εμφάνισή στο δεύτερο ημίχρονο και την αμυντική τακτική μας».

Πηγή: Sport-fm.gr