Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Συνελήφθη ο 40χρονος που πυροβόλησε και τραυμάτισε αστυνομικό στη Σαντορίνη

Στην Κόρινθο εντοπίστηκε τελικά και συνελήφθη ο 40χρονος που καταζητούνταν για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά αστυνομικών όταν τα ξημερώματα του Σαββάτου 3 Αυγούστου και μετά από ...λεκτικό διαξιφισμό με δύο εκτός υπηρεσίας αστυνομικούς, πυροβόλησε τρεις φορές εναντίον τους τραυματίζοντας έναν 29χρονο αστυφύλακα στο πόδι.

Ο δράστης φέρεται να είναι γόνος της γνωστής οικογένειας Βοϊδονικόλα και ανιψιός του επί σειρά ετών καταζητούμενου Ντίνου Βοϊδονικόλα. Την ίδια ημέρα, μάλιστα, και παρά το γεγονός ότι τον αναζητούσε όλη η αστυνομική δύναμη της Σαντορίνης, πήγε σαν… κύριος στο αεροδρόμιο, επιβιβάστηκε στο προγραμματισμένο δρομολόγιο χωρίς να τον ελέγξει κανείς και έφυγε για Αθήνα, όπου επίσης αποβιβάστηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» δίχως τον παραμικρό έλεγχο.

Υπενθυμίζεται ότι ο 39χρονος άνδρας που επίσης συμμετείχε στον τσακωμό και φέρεται να απείλησε τους αστυνομικούς με πτυσσόμενο γκλοπ, είχε συλληφθεί λίγες ώρες μετά το περιστατικό ενώ οι δύο αστυνομικοί έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα.