Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

«Μας χάλασαν τη γιορτή»

Ανακοίνωση με την οποία ζητάει «συγνώμη» από τους φίλαθλους της ομάδας, τον Ολυμπιακό Βόλου και τον Σταμάτη Καρρά εξέδωσε η ΠΑΕ Παναιτωλικός. 

Η ομάδα του Αγρινίου ...ευχήθηκε καλή ανάρρωση στον Σταμάτη Καρρά, που τραυματίστηκε από κροτίδα που εκτοξεύτηκε από οπαδούς του Παναιτωλικού, τονίζοντας παράλληλα πως θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να αποτρέψει αντίστοιχα φαινόμενα στο μέλλον.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναιτωλικός, πιστεύοντας ότι εκφράζει όλο το φίλαθλο κόσμο της ομάδας, εκφράζει την ειλικρινή της λύπη για το περιστατικό που συνέβη στο γήπεδο μας και είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή Σταμάτη Καρρά. Παράλληλα εκφράζει και την οργή της για τη δυνατότητα που δόθηκε σε δύο-τρεις θεωρούμενους οπαδούς να χαλάσουν τη γιορτή της πόλης και της ομάδας και να μειώσουν στα μάτια όλης της φίλαθλης Ελλάδας αυτό που με κόπο χτίζουμε όλα αυτά τα χρόνια.

Ο καθένας πρέπει να πάρει τις ευθύνες του και οι επικεφαλής των οργανωμένων οπαδών της ομάδας πρέπει να καταδικάσουν να απομονώσουν και να αποβάλουν από το συλλόγου αυτούς που αμαυρώνουν την έννοια της υποστήριξης και της αγάπης προς τον Παναιτωλικό. Ευχόμαστε πλήρη ανάρρωση στον άνθρωπο και επαγγελματία Σταμάτη Καρρά. Τέλος η ΠΑΕ Παναιτωλικός ανακοινώνει ότι θα κάνει ότι είναι απαραίτητο για να αποτραπεί η επανάληψη τέτοιων φαινομένων».

Πηγή: Sport-fm.gr