Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

«Δεν υπάρχει κανένα έμβασμα που να με ενοχοποιεί»

«Είναι σαφές ότι οι δικαστές δεν έχουν αντιληφθεί τι έχει διεξαχθεί γύρω από αυτή την υπόθεση», δήλωσε ο πρώην υπουργός, Άκης Τσοχατζόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο δελτίο του Alpha μέσα από τη φυλακή, κάνοντας λόγο για τη μεγαλύτερη επένδυση των ενόπλων δυνάμεων. 

«Η Ελλάδα χρειάζεται ...
ισχύ για να παίξει το ρόλο της στο Αιγαίο», είπε, μεταξύ άλλων.

Σχολιάζοντας τις κατηγορίες περί ξεπλύματος και δωροδοκίας ο πρώην υπουργός ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κανένα έμβασμα από την Ελβετία που να τον ενοχοποιεί, υπογραμμίζοντας ότι η κατηγορία «στερείται σοβαρότητας».

Μιλώντας για τον εξάδελφό του Νικόλαο Ζήγρα, ο πρώην υπουργός υποστήριξε: «Δεν ξέρω τι είπε, όλα θα φανούν στη δίκη. Δεν έχω καμία σχέση με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του κ. Ζήγρα. Οι επιχειρηματικές δραστηριότητες του κ. Ζήγρα είναι αυτόνομες», συμπλήρωσε ο κ. Τσοχατζόπουλος.

«Το μόνο ακίνητο που απέκτησα τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια είναι αυτό της Διονυσίου Αρεοπαγίτου», ανέφερε ο πρώην υπουργός, ενώ διερωτήθηκε, απαντώντας στις σχετικές ερωτήσεις των δημοσιογράφων, «πώς είναι δυνατόν να αναρωτιέστε πώς απέκτησα τα ακίνητα; Είμαι επαγγελματίας αρχιτέκτων 25 χρόνια».

«Είμαι αυτός που ήμουν πάντα. Με ενδιαφέρει η αλήθεια επί της πραγματικότητας και της ουσίας», σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο κ. Τσοχατζόπουλος.