Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Ανατριχίλα! – Συγκλονιστικές εικόνες από το OAKA – Γρονθοκόπησαν τους Πετρόπουλο και Μητρόπουλο

Ο Μπουγαϊδης έχει στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας, χούλιγκανς εισβάλλουν στον αγωνιστικό χώρο και ο κόσμος στις εξέδρες ξεσπάσει σε κλάματα βλέποντας την ΑΕΚ να είναι μια “ανάσα” από τον υποβιβασμό.

Δεν χρειάζονται λόγια Επίθεση και αρκετό ξύλο δέχτηκαν όσοι.... παίκτες της ΑΕΚ δεν πρόλαβαν να μπουν στην φυσούνα, την στιγμή της εισόδου των οπαδών της Ένωσης, μετά το αυτογκόλ του Μπουγαΐδη.

Δευτερόλεπτα μετά το αυτογκόλ του Μαυρουδή Μπουγαΐδη και το προβάδισμα του Πανθρακικού οπαδοί της ΑΕΚ έκαναν «ντου» στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησαν να επιτεθούν σε όποιον έβρισκαν μπροστά τους.

Μάλιστα, όσοι από τους παίκτες των «κιτρινόμαυρων» δεν κατάφεραν να μπουν εγκαίρως στην φυσούνα έφαγαν αρκετό ξύλο από τους «ανεγκέφαλους» που είχαν βρεθεί στον αγωνιστικό χώρο.

Τέλος, ακόμα και δύο ώρες μετά το… άδοξο τέλος του παιχνιδιού, οι ποδοσφαιριστές ήταναι ακόμα κλεισμένοι στα αποδυτήρια, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως κόσμος θα βρεθεί στα Σπάτα, στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.