Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Επί πληρωμή οι υπηρεσίες της Washington Post

Με τις «ελίτ» εφημερίδες, όπως είναι οι Wall Street Journal και οι New York Times, ενώνεται η Washington Post, που πλέον θα ζητάει από τους χρήστες της ιστοσελίδας της να πληρώνουν για να διαβάζουν τα άρθρα της.

Η μεγάλη καθημερινή αμερικανική εφημερίδα ανέφερε ότι θα εισαγάγει το ....αποκαλούμενο «τείχος αμοιβής» το καλοκαίρι. Με αυτό οι αναγνώστες, που θα αναζητούν περισσότερα από 20 άρθρα ή θα θέλουν να κάνουν χρήση των δυνατοτήτων των πολυμέσων, θα πρέπει να πληρώνουν. Η εφημερίδα πάντως απέφυγε να κάνει γνωστό το προτεινόμενο κόστος πληρωμής.

Από την πληρωμή θα εξαιρεθούν οι συνδρομητές στην έντυπη έκδοση, όπως επίσης οι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί, οι διευθυντές σχολείων, οι κυβερνητικοί υπάλληλοι και το στρατιωτικό προσωπικό, υπό την προϋπόθεση, να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της εφημερίδας, είτε από τα σχολεία είτε από τους χώρους εργασίας, ανέφερε η εφημερίδα. Οι αναγνώστες θα έχουν απεριόριστη πρόσβαση στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας και στα πρωτοσέλιδα κάθε τμήματος.

Πάντως πολλές εφημερίδες δείχνουν απρόθυμες να αρχίσουν να χρεώνουν για τη χρήση των ιστοσελίδων τους, προφανώς από φόβο ότι αυτό θα μπορούσε να «διώξει» αναγνώστες.