Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Το «τρικ» του Φάμπρι δεν έπιασε


Ο Φάμπρι ακολούθησε και πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα το «τρικ» να ντοπάρει ψυχολογικά τους παίκτες του παρουσιάζοντάς του αποσπάσματα από ταινίες.

Ο Ισπανός τεχνικός αυτή τη φορά επέλεξε την ομιλία του Τζιν Χάκμαν από την ταινία... «Hoosiers», που αναφέρεται σε μία μικρή ομάδα λυκείου της Ιντιανάπολις, που έφτασε να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Πολιτείας.

Ο προπονητής της ομάδας στην ομιλία του ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ξεχάστε το κοινό, το γήπεδο, τις φανταχτερές στολές. Μη σκέφτεστε αν θα νικήσετε ή θα χάσετε τον αγώνα. Αν παίξετε όσο καλύτερα μπορείτε, δεν με νοιάζει τι θα λέει ο πίνακας στο τέλος του αγώνα. Στο δικό μου βιβλίο θα είστε νικητές!».

Αυτή τη φορά και σε αντίθεση με προηγούμενα παιχνίδια τα αποτελέσματα δεν ήταν τα επιθυμητά από αυτό το «τρικ» του Φάμπρι, καθώς η ομάδα του ηττήθηκε και ο ίδιος είχε αρκετά παράπονα-πέρα από τη διαιτησία-και από τους παίκτες του.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την ταινία:
Πηγή:sport-fm.gr