Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Το ξεπούλημα της Ελλάδας για χάρη του Παγκόσμιου Νομίσματος σε επεισόδιο των Simpsons

Από το δηκτικό χιούμορ των δημιουργών της σειράςΤhe Simpsons δεν ξέφυγε η ίντριγκα που παίζεται από το 2009 εις βάρος της Ελλάδας.

Σε επεισόδιο της σειράς που ...προβλήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο, εμφανίζεται ο Homer Simpson στις ειδήσεις (!).

Σε κάποια στιγμή, ανάμεσα στους τίτλους ειδήσεων που εμφανίζονται στο news ticker στο κάτω μέρος της οθόνης, διακρίνεται η είδηση: “Europe puts Greece on eBay” (Η Ευρώπη ξεπουλάει την Ελλάδα στο eBay). Πλάι στον τίτλο αυτό ακολουθεί η είδηση: “Satan tweets…” (Μήνυμα του Σατανά στο Tweeter…).



Ακολουθούν άλλοι τίτλοι και μετά από λίγο εμφανίζεται το “Europe puts Hungary on eBay” (Η Ευρώπη ξεπουλάει την Oυγγαρία στο eBay).


Το καυστικό σχόλιο των Αμερικανών δημιουργών της δημοφιλούς σειράς για την στάση της ΕΕ απέναντι στην Ελλάδα και άλλες χώρες που εκβιάστηκαν και σύρθηκαν στον δανεισμό προκειμένου να ευοδωθεί το σχέδιο ενοποίησης ΕΕ-ΗΠΑ για την δημιουργία ενός παγκόσμιου νομίσματος κάνει τον γύρο του κόσμου από τότε που προβλήθηκε το επεισόδιο και έχει προκαλέσει διάφορα σχόλια.