Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Πάπας Φραγκίσκος: Ποιος είναι στα αλήθεια No 2 - Η αφαίρεση πνεύμονα, η αρραβωνιαστικιά και η δουλειά ως σεκιουριτάς

Οπως αναφέρουν οι εφημερίδες L’Unita και Il Messaggero ο νέος ποντίφικας , στα είκοσι ένα του χρόνια, υπέστη την αφαίρεση σημαντικού μέρους του δεξιού του πνεύμονα, λόγω σοβαρής μορφής πνευμονίας».

Παράλληλα, όμως, οι ιταλικές εφημερίδες υπογραμμίζουν... ότι «το θέμα υγείας αυτό δεν προκαλεί ιδιαίτερα προβλήματα στον πάπα Χόργκε Μάριο Βεργκόλιο και δεν αποτελεί, κατά συνέπεια, αιτία ανησυχίας».

Σε ότι αφορά τα νεανικά του χρόνια, η ειδησεογραφική ηλεκτρονική πύλη του ομίλου Μέντιασετ, ιδιοκτησίας του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, τονίζει ότι «σε συνέντευξή του, ο νέος πάπας, έχει αποκαλύψει ότι πριν χειροτονηθεί του άρεσε να χορεύει, μαζί με την τότε αρραβωνιαστικιά του».

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει επίσης η εφημερίδα Corriere della Sera, ο πρώτος λατινοαμερικάνος ποντίφικας της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, όταν ήταν νέος για να μπορέσει να σπουδάσει είχε δουλέψει σε εταιρεία ιδιωτικής ασφάλειας ως «σεκιουριτάς».