Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του Γιώργου Παπαστάμκου

Κρίσιμη εξακολουθεί να είναι η κατάσταση της υγείας του ευρωβουλευτή της Ν.Δ. και αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Γιώργου Παπαστάμκου, ο οποίος το μεσημέρι της Τετάρτης υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο. 

Ο κ. Παπαστάμκος, ο οποίος όπως φαίνεται ....και στο βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, κατέρρευσε λίγα μόλις δευτερόλεπτα από τη στιγμή που ζήτησε τη διακοπή της συνεδρίασης της Ολομελείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για προσωπικούς λόγους, μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Hautepierre του Στρασβούργου, όπου και νοσηλεύεται διασωληνωμένος. Σύμφωνα με πληροφορίες, που επικαλείται η εφημερίδα «Τα Νέα» όλο το βράδυ καταβάλλονταν προσπάθειες προκειμένου να περιοριστεί η εγκεφαλική αιμορραγία. Για την κατάσταση της υγείας του κ. Παπαστάμκου ενημερώνεται συνεχώς και ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ενώ στο Στρασβούργο έχει μεταβεί και η σύζυγος του 58χρονου καθηγητή του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς. 
Δείτε το βίντεο της στιγμής της κατάρρευσης του Έλληνα ευρωβουλευτή. 
Πηγή: protothema.gr