Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

«Δεν είναι άπιαστη η Lotus»

Μπορεί ο Κίμι Ραϊκόνεν να πήρε τη νίκη στο πρώτο γκραν πρι της σεζόν στην πίστα της Αυστραλίας, ωστόσο ο Φερνάντο Αλόνσο δήλωσε πως ο ρυθμός της Lotus δεν είναι άπιαστος.

Ο Ισπανός πιλότος της Ferrari πιστεύει... πως στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Formula 1 θα δώσουν μάχες με τους πιλότους της Lotus ενώ τόνισε πως στόχος της σκουντερία είναι ξανά το βάθρο.

«Νομίζω ότι ο ρυθμός της Lotus ήταν πολύ καλός στην Αυστραλία, αλλά δεν είναι κάτι που δεν μπορούμε εμείς να φτάσουμε. Είχαν ένα πολύ καθαρό αγώνα, δεν συνάντησαν κίνηση και είχαν καλή στρατηγική, αλλά ο ρυθμός τους δεν ήταν άπιαστος. Στη Μαλαισία μπορούμε να έχουμε μία ακόμη μονομαχία», ήταν τα λόγια του Ισπανού πιλότου για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Λίγο-πολύ έχουμε ένα πιο ανταγωνιστικό μονοθέσιο. Στην Αυστραλία όλα δούλεψαν καλά για εμάς, αλλά είναι γεγονός ότι η πίστα της Μελβούρνης είναι λίγο περίεργη. Στην Σεπάνγκ θέλουμε να επιβεβαιώσουμε ότι το μονοθέσιο δουλεύει καλά και να διατηρήσουμε την καλή αίσθηση που είχαμε στις χειμερινές δοκιμές. Το δεύτερο γκραν πρι είναι ένα ακόμη δυνατό τεστ και το βάθρο είναι ο στόχος μας».

Πηγή: sport-fm.gr