Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ανάκληση αυτοκινήτων BMW σειρά Χ5

Πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων BMW σειρά Χ5 με κινητήρα Ν62Τ (4.8i) για έλεγχο και εάν είναι απαραίτητο, αντικατάσταση του σεβρόφρενου και του σωλήνα υποπίεσης εκτελεί η εταιρεία BMW HELLAS AE, όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή.

Η ανάκληση αφορά ...245 οχήματα, παραγωγής από Μάιο 2006 έως Μάρτιο 2010, στα οποία απαιτείται να γίνει έλεγχος και εάν είναι απαραίτητο, αντικατάσταση του σεβρόφρενου και του σωλήνα υποπίεσης.
Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.
Η BMW HELLAS AE θα ενημερώσει με επιστολή τους κατόχους των συγκεκριμένων οχημάτων, ώστε να επισκεφθούν οποιονδήποτε εξουσιοδοτημένο επισκευαστή, για να γίνει ο εν λόγω έλεγχος και εάν απαιτείται επισκευή, χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το επίσημο δίκτυο εμπόρων της BMW HELLAS AE.http://www.imerisia.gr