Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Απεσταλμένος της Μέρκελ στην Ελλάδα ο Ρεχάγκελ

Προκειμένου να συμβάλει στην αποκατάσταση των ελληνογερμανικών σχέσεων και να ενισχύσει τον ελληνικό τουρισμό. Συναντήσεις με Παπούλια και Σαμαρά

Στην Ελλάδα αναμένεται να φτάσει στα τέλη... Μαρτίου ο πρώην προπονητής της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου Ότο Ρεχάγκελ, ύστερα από παρότρυνση της Γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ, προκειμένου να συμβάλει στην αποκατάσταση των ελληνογερμανικών σχέσεων και να ενισχύσει τον ελληνικό τουρισμό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Bild, την οποία επικαλείται η Deutsche Welle, ο Ότο Ρεχάγκελ κατά την τριήμερη παραμονή του θα συναντηθεί τόσο με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια όσο και με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Όπως σημειώνει η Bild στο δημοσίευμά της, ο πρώην προπονητής της εθνικής ομάδας είναι πολύ δημοφιλής στην Ελλάδα και θεωρείται ήρωας από το 2004 που κέρδισε το Euro και έκανε την Ελλάδα πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Σε δηλώσεις του προς την εφημερίδα, ο Ότο Ρεχάγκελ υπογράμμισε: «Το θέμα το έθιξε η καγκελάριος Μέρκελ. Αλλά και ο πρόεδρος της Γερμανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Βόλφγκανγκ Νίρσμπαχ με παρακάλεσε να βοηθήσω. Και θα το κάνω ευχαρίστως, επειδή γνωρίζω ότι το όνομά μου στην Ελλάδα έχει θετικό ίματζ. Ας μην ξεχνούμε ότι το 2004 κερδίσαμε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Αυτό δεν το πίστευε κανείς τότε, αλλά εμείς τα καταφέραμε. Για τον λόγο αυτόν θέλω να ενθαρρύνω τους φίλους μου στην Ελλάδα».Πηγή: voria.gr