Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

«Ο Σαμαράς δεν πείθει πια κανέναν»

Τη δυσπιστία του απέναντι στον πρωθυπουργό εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στην πολιτική επιτροπή της ΝΔ.

Σε σχετική ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: ....«Το μισαλλόδοξο κήρυγμα του κ. Σαμαρά δεν μπορεί να πείσει πλέον κανέναν. Δεν μπορεί να βαφτίζεις το κρέας, ψάρι, δεν μπορεί να χαρακτηρίζεις λάθος φάρμακο, το πρώτο μνημόνιο και να υλοποιείς το τρίτο μνημόνιο, αυξάνοντας τη δόση του φαρμάκου.

Δεν μπορεί να λες πως νοιάζεσαι για την πατρίδα και να υλοποιείς μια πολιτική που εξοντώνει το λαό της. Δεν μπορεί να μιλάς για ανάπτυξη και να απολύεις κόσμο, να παίρνεις μέτρα που σκορπίζουν τη φτώχεια δεξιά και αριστερά. Δεν μπορεί να μιλάς στο όνομα της δημοκρατίας και καθημερινά να την υπονομεύεις, με κατασταλτικές πρακτικές και εμφυλιοπολεμικά διχαστικά κηρύγματα. Τώρα πια ο κ. Σαμαράς δεν πείθει ούτε τους δικούς του».