Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

ΝΔ: Τυφλές τρομοκρατικές επιθέσεις τα γκαζάκια στα γραφεία βουλευτών

Στόχος της επίθεσης ήταν η πρόκληση θυμάτων, σύμφωνα με την διοικούσα επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Θεσσαλονίκης.

Για τραγωδία διαστάσεων Marfin κάνει λόγο με ανακοίνωσή της η διοικούσα επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Θεσσαλονίκης, αναφερόμενη ...στην επίθεση με γκαζάκια στα πολιτικά γραφεία του βουλευτή και αναπληρωτή Υπουργού, Σταύρου Καλαφάτη και των βουλευτών: Κώστα Γκιουλέκα καιΓιώργου Ορφανού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Χθες η Θεσσαλονίκη βίωσε την τριπλή απόπειρα πρόκλησης μιας νέας τραγωδίας, διαστάσεων Marfin! Οι εμπρηστικές επιθέσεις στα πολιτικά γραφεία του βουλευτή και αναπληρωτή Υπουργού Σταύρου Καλαφάτη και των βουλευτών Κώστα Γκιουλέκα και Γιώργου Ορφανού, ήταν τυφλές τρομοκρατικές επιθέσεις, με πρόθεση την πρόκληση θυμάτων. Το γεγονός ότι δεν θρηνούμε σήμερα τον χαμό αθώων, οφείλεται σε θαύμα.

Η Διοικούσα Επιτροπή Θεσσαλονίκης της Ν.Δ.:

Εκφράζει την ολόψυχη συμπαράστασή της, στους τρεις βουλευτές Θεσσαλονίκης και στους συνεργάτες τους, άνδρες και γυναίκες, που χθες βρέθηκαν αντιμέτωποι με τον θάνατο. Προσδοκά την ταχύτερη δυνατή επιτυχία της αστυνομικής έρευνας, που θα αποκαλύψει τα πρόσωπα των αδίστακτων δραστών και θα τους οδηγήσει να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη. Δηλώνει την πεποίθησή της, ότι οι δειλοί εγκληματίες, που ελπίζουν να υποτάξουν την κοινωνία μας στον φόβο και να πλήξουν το δημοκρατικό μας πολίτευμα, θα αποτύχουν παταγωδώς!

Είναι καιρός να αντιληφθούν όλοι, πως είναι μονόδρομος η καθολική καταδίκη της βίας απ’ όπου κι αν προέρχεται».

Πηγή: voria.gr