Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Σε δίκη και ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας

Για παράβαση καθήκοντος παραπέμπονται να δικαστούν στο Τριμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Γιώργος Τσιότρας, τρεις πρώην αντιδήμαρχοι Θεσσαλονίκης, επί δημαρχίας Παπαγεωργόπουλου και τρεις δημοτικοί υπάλληλοι.

Η υπόθεση αφορά ...στην ανάθεση της μεταφοράς μαθητών απομακρυσμένων περιοχών σε συγκεκριμένο ιδιοκτήτη τουριστικών λεωφορείων.

Επρόκειτο για έργο ύψους 148 χιλιάδων ευρώ κατά το σχολικό έτος 2008-2009.

Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, η δημαρχιακή επιτροπή -αποτελούμενη από τους αντιδημάρχους και τους δημοτικούς υπαλλήλους- που επρόκειτο να κάνει την ανάθεση, απέκλεισε από το διαγωνισμό συγκεκριμένο λεωφορειούχο, δημιουργώντας του συνεχή προσκόμματα.

Ο θιγμένος λεωφορειούχος προσέφυγε στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας που με τη σειρά της όμως απέρριψε την προσφυγή του, με αποτέλεσμα να υποβάλλει μήνυση καταγγέλλοντας τον «παράτυπο αποκλεισμό» του από το διαγωνισμό.