Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Όχι στην αποφυλάκιση Λαυρεντιάδη

Με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών απέρριψε το αίτημα αποφυλάκισης που είχε καταθέσει ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης. 

Ο πρώην ισχυρός άνδρας της Proton Bank είχε επικαλεστεί ....λόγους υγείας για την αποφυλάκισή του.

Ο γνωστός επιχειρηματίας έχει προφυλακιστεί από τον περασμένο Δεκέμβριο, κατηγορούμενος για την υπόθεση των επισφαλών δανείων ύψους 701 εκατομμυρίων ευρώ που χορήγησε η Proton Bank σε εταιρείες συμφερόντων Λαυρεντιάδη την εποχή που ήταν πρόεδρος του ΔΣ της τράπεζας.

Με πολυσέλιδο βούλευμά του (αριθμ. 1327/13), το Συμβούλιο απέρριψε τους λόγους που επικαλέστηκε ο επιχειρηματίας στην αίτηση για αντικατάσταση της προσωρινής του κράτησης με όρους και διατάσσει την παραμονή του στις φυλακές.

Ο Λ. Λαυρεντιάδης υποστήριζε ότι η προσωρινή του κράτηση είναι παράνομη, καθώς κρίθηκε ύποπτος φυγής ενώ ήταν στη χώρα όταν συνελήφθη και ήταν διαρκώς στη διάθεση των αρχών και παράλληλα επικαλείτο, με σειρά ιατρικών βεβαιώσεων, λόγους υγείας που επιβάλουν την αποφυλάκισή του.

Πηγή: egnomi.gr