Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

100.000 Γερμανοί κάνουν σεξ με τα κατοικίδια τους!


Η Γερμανία αναμένεται να απαγορεύσει ρητώς τη σεξουαλική συνεύρεση...
μεταξύ ανθρώπων και ζώων, όπως ανακοίνωσε η κυβέρνηση της χώρας, ενώ μια ομάδα «ζωόφιλων» απειλεί να προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά της απαγόρευσης.

Η εφημερίδα Ταγκεστσάιτουνγκ (Tageszeitung) αναφέρει σε άρθρο της ότι ο γερμανικός νόμος περί προστασίας των ζώων προς το παρόν απαγορεύει τη σεξουαλική συνεύρεση μεταξύ ανθρώπων και ζώων μόνο στην περίπτωση που το ζώο τραυματίζεται.

«Μια ρητή απαγόρευση θα κάνει πιο εύκολη τη δίωξη και θα βελτιώσει τον βαθμό προστασίας των ζώων», δήλωσε ο επικεφαλής της επιτροπής γεωργίας της Μπούντεσταγκ (κάτω βουλή) Χανς-Μίχαελ Γκόλντμαν. Εξάλλου βάσει της τροποποίησης θα προβλέπονται ενισχυμένα πρόστιμα στους παραβάτες, που θα φτάνουν τα 25.000 ευρώ.

Η επιτροπή γεωργίας της γερμανικής βουλής αναμένεται να εξετάσει την Τετάρτη την τροποποίηση του νόμου και στη συνέχεια να την στείλει προς ψήφιση στη βουλή μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου, πρόσθεσε ο Γκόλντμαν.

Η οργάνωση Κτηνίατροι κατά της Ζωοφιλίας επισημαίνει ότι χιλιάδες Γερμανοί ανταλλάσσουν πληροφορίες μέσω διαδικτύου για την κτηνοβασία, ενώ κάποιες φάρμες νοικιάζουν ζώα για σεξουαλική εκμετάλλευση.

Το τροποποιημένο νομοσχέδιο θα απαγορεύει επίσης την προμήθεια ζώων για σεξουαλική συνεύρεση με ανθρώπους, υπογράμμισε ο Γκόλντμαν.

Πάντως, η οργάνωση Ζωόφιλοι για την Ηθική Μεταχείριση των Ζώων (ZETA) σκοπεύει να προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά της τροποποίησης του νόμου, όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής της Μίχαελ Κίοκ, ο οποίος δήλωσε στην εφημερίδα Tageszeitung ότι ζει με την Κέσι, ένα θηλυκό σκυλί οκτώ ετών.

Ο ιστότοπος της ZETA αναφέρει ότι οι ζωόφιλοι κάνουν σεξ με ζώα μόνο αν είναι βέβαιοι ότι έχουν τη συγκατάθεσή τους και ότι καταδικάζουν την κακοποίηση των ζώων.

Η οργάνωση υπολογίζει ότι ο αριθμός των ανθρώπων που συνευρίσκονται σεξουαλικά με ζώα στη Γερμανία φθάνει τους 100.000.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Διαμαρτύρονται οι γερμανοί για την απαγόρευση της… κτηνοβασίας!