Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ Κοιμήθηκε με υπουργό στον αέρα

Όλο αποκαλύψεις ήταν το πρωί της Τρίτης ο Σπύρος Χαριτάτος μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή. 

Ο δημοσιογράφος διηγήθηκε ένα ταξίδι του από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, στο οποίο είχε συνεπιβάτες δύο υψηλά πολιτικά πρόσωπα και γνωστή τραγουδίστρια.

«Κάθομαι στη θέση μου και βλέπω ....γραβατωμένους κυρίους και έναν υπουργό της κυβέρνησης εκ Θεσσαλονίκης ορμώμενος. Εγώ καθόμουν στην πέμπτη σειρά και αυτός στην τρίτη... με μία ξανθιά γυναίκα...

Πού λες αυτός με αυτήν, δεν γίνεται.... δεν παίζει μπαλα...» ανέφερε χαρακτηριστικά και προχώρησε σε περισσότερες αποκαλύψεις.

Ο υπουργός ήταν ο Γιάννης Ιωαννίδης και όπως είπε χαρακτηριστικά ο Χαριτάτος: «Η κυρία που καθόταν δίπλα του ήταν τραγουδίστρια πασίγνωστη, δημοφιλής, αγαπητή κυρίως από τη νεολαία και έκανε ένα ταξίδι μαζί με τον Κάρολο Παπούλια και τον υπουργό Γιάννη Ιωαννίδη καθήμενη ακριβώς στην τρίτη σειρά δίπλα στον υπουργό και φυσικά είναι η Τζώρτζια από τους Μπλε»!

Η τραγουδίστρια μάλιστα βγήκε στην εκπομπή του δημοσιογράφου και δήλωσε αστειευόμενη: «Καθόμασταν δίπλα με τον Ιωαννίδη... Η αλήθεια είναι ότι κοιμόμασταν και οι δύο... οπότε μπορώ να λέω κοιμήθηκα μαζί με τον Ιωαννίδη στον αέρα». Άλλωστε όπως είπε ήταν μία εμπειρία!

Λέτε να έχει μείνει στον Σπύρο το «κουσούρι» του κους κους από τη θητεία του στο πρωινάδικο του ΑΝΤ1;

http://www.radar.gr