Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Με... τιμοκατάλογο τα "έπαιρναν" υπάλληλοι του ΕΟΤ

Οι τιμές διέφεραν, ανάλογα με την περίπτωση και το πόσες υπογραφές έπρεπε να "πέσουν". 

Οι χαμηλόβαθμοι υπάλληλοι δεν δίσταζαν να ζητούν παραπάνω από τα θύματά τους για να "βγάλουν" και κάτι...
Το ότι υπήρχε τιμοκατάλογος ήταν κοινό μυστικό μεταξύ των επιχειρηματιών στην Πιερία. Όπως καταγγέλλουν εκβιάζονταν για να πληρώνουν τρελά ποσά στην Περιφερειακή Υπηρεσία Τουρισμού Κεντρικής Μακεδονίας του ΕΟΤ για να συνεχίσουν να λειτουργούν τις επιχειρήσεις τους.

Μόνο ένας από αυτούς είχε το θάρρος να καταφύγει στην αστυνομία, και έτσι το κύκλωμα αποκαλύφθηκε με την επ' αυτοφώρω σύλληψη μιας 50χρονης υπαλλήλου την ώρα που εισέπραττε το φακελάκι με 2.500 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα! Συνελήφθη επίσης η προισταμένη της διεύθυνσης που θα τσέπωνε μέρος των χρημάτων, όπως ομολόγησε η πρώτη.

Ο τιμοκατάλογος:

- Αρση ανάκλησης άδειας λειτουργίας 3.000 - 5.000 ευρώ

- Αποσφράγιση καταστήματος 5.000 - 7.000 ευρώ

- Αναβάθμιση ξενοδοχείου από 3 σε 4 αστέρια 7.000 - 8.000 ευρω

- Μετατροπή ενοικιαζόμενων σε ξενοδοχείο 14.000 - 15.000 ευρω

Πώς έπεσε στην φάκα

Πολύ απλά ήταν θρασύτατη. Μετά από παζάρια έπεσαν από τις 3.000 στις 2.500 ευρώ και δέχτηκε τον ξενοδόχο στο γραφείο της και στην συνέχεια στο καφέ. Λογάριαζε όμως χωρίς τον ξενοδόχο, αφού στα διπλανά τραπεζάκια κάθονταν οι άνδρες της ΥΠηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Β.Ελλάδας οι οποίοι της φόρεσαν χειροπέδες.

Στην συνέχεια χειροπέδες φόρεσε και η κα προϊσταμένη.....
patrastimes.gr