Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Επιστολή Καμμένου για την Εξεταστική για το ΜνημόνιοΕπιστολή προς τους βουλευτές όλων των πτερύγων της Βουλής, με την οποία τους καλεί να στηρίξουν την πρόταση των Ανεξάρτητων Ελλήνων για τη... «σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής που θα διερευνήσει τις συνθήκες και τις ευθύνες για την υπαγωγή της χώρας στο Μνημόνιο τον Μάιο του 2010», απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το άρθρο 144 του κανονισμού της Βουλής, για να συζητηθεί πρόταση για Εξεταστική Επιτροπή στην Ολομέλεια του Κοινοβουλίου, θα πρέπει να κατατεθεί σχετικό αίτημα από τουλάχιστον 60 βουλευτές για αυτό και δεν αρκούν μόνο οι υπογραφές των 20 βουλευτών, που αποτελούν την κοινοβουλευτική δύναμη των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Στο οκτασέλιδο κείμενο με την πρόταση του, την οποία απέστειλε και στον πρόεδρο της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο κ. Καμμένος κάνει, μεταξύ άλλων, λόγο για σχέδιο λεηλασίας της χώρας, με πρωταγωνιστές τόσο τον τότε πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών, όσο και άλλους κυβερνητικούς τραπεζικούς και άλλους αξιωματούχους.