Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

«Το πρόβλημα δεν ήταν ο Τούρκος»

Ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης τα έβαλε με τον εαυτό που δεν κατάφερε να νικήσει τον Τούρκο αντίπαλο του και ελπίζει να είναι τυχερός και να διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης:...
«Ευχαριστώ για τα συγχαρητήρια, αλλά δεν τα δέχομαι. Ο Τούρκος είναι πολύ έμπειρος και γνωστός στο χώρο, τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής. Η μόνη ιδιαιτερότητά του, που με έκανε να θεωρώ ότι αν παίξω καλά «τον έχω», ήταν ότι αγωνίζεται πρώτη φορά σε μεγάλους αγώνες σε αυτή την κατηγορία. Το πρόβλημα δεν ήταν ο αντίπαλος, αλλά εγώ που δεν απέδωσα αυτό που έπρεπε. Εχω ακούσει άλλα παιδιά τις προηγούμενες ημέρες που ζητούσαν συγγνώμη από τον κόσμο για την απόδοσή τους. Θεωρούσα ότι δεν πρέπει να γίνεται αυτό, γιατί ο κόσμος ξέρει ότι όλοι προσπαθούμε πάρα πολύ. Όμως, η πρώτη σκέψη μου μόλις τελείωσε ο αγώνας ήταν να πω μία συγγνώμη σε όσους απογοητεύτηκαν από τη σημερινή εμφάνιση, γιατί πολύς κόσμος πίστεψε ότι μπορώ σήμερα να έχω πορεία ανάλογη με εκείνη του Πεκίνου και της Αθήνας και δεν τα κατάφερα. Ελπίζω να είμαι λίγο τυχερός, να περάσει ο Τούρκος στον τελικό και να συνεχίσω για το χάλκινο».

Για το αν είχε προβλήματα στην προετοιμασία του: «Δεν μου έλειψε κάτι στην προετοιμασία μου. Για το γεγονός ότι έχασα σήμερα δεν φταίει η οικονομική κρίση, ούτε κανένας, παρά μόνο εγώ. Έχουμε αποδείξει με το δάσκαλο (σ.σ. Κωνσταντίνος Τζιδημόπουλος) ότι λέμε πάντα αλήθεια και δεν φορτώνουμε τις ευθύνες αλλού. Απλά δεν ήμουν καλός και δεν μου βγήκε το παιχνίδι. Η μόνη δικαιολογία που νιώθω ότι έχω είναι ότι δεν έκανα τις προπονήσεις και το φορμάρισμα που έπρεπε τις τελευταίες είκοσι ημέρες, εξαιτίας του τραυματισμού μου μία ημέρα πριν έρθουμε στο Λονδίνο».