Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για τον Κύπριο κάηκε σε πυρκαγιά στην Ταϊλάνδη

Συγκλονιστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο προσκήνιο για τον θάνατο του Κύπριου Μιχάλη Τζουβάνη, ο οποίος έχασε την ζωή του σε πυρκαγιά τα ξημερώματα της Παρασκευής σε ...κλαμπ στην Ταϊλάνδη.

Ο 24χρονος Κύπριος θα επέστρεφε στο Λονδίνο όπου διαμένει τη περασμένη Τρίτη αλλά έχασε τη πτήση του και έτσι παρέτεινε τις διακοπές του μέχρι την Κυριακή, αλλά τον πρόλαβε το κακό πριν επιστρέψει από τις διακοπές του.

Ο άτυχος νέος, σύμφωνα με την Αλήθεια, είχε προλάβει να μιλήσει με το καλύτερο του φίλο στο Λονδίνο για να του πει ότι βρισκόταν στο κλαμπ όταν είχε ξεσπάσει η πυρκαγιά, και ότι δεν πίστευε ότι θα κατάφερνε να βγει ζωντανός από το κλαμπ. Το ίδιο βράδυ μάλιστα όλοι έψαχναν το νεαρό, το κινητό του οποίου δεν ανταποκρινόταν. Λίγες ώρες αργότερα ο αδελφός του Μιχάλη, μετέβη αεροπορικώς στην Ταιλάνδη ως μια απέλπιδα προσπάθεια να βρει τον αδελφό του.