Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

5ωρη κατάθεση για τις δηλώσεις του στη «New York Times»



Επί πέντε ώρες κατέθετε χθες ενώπιον των οικονομικών εισαγγελέων Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρου Μουζακίτη, ο πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Παναγιώτης Ρουμελιώτης, στο πλαίσιο δικαστικής έρευνας που.... διενεργείται με αφορμή δηλώσεις του στην εφημερίδα «New York Times», σύμφωνα με τις οποίες το πρόγραμμα δημοσιονομικής εξυγίανσης, που επέβαλε το ΔΝΤ στη χώρα μας, ήταν εξαρχής καταδικασμένο σε αποτυχία.
Ο Παν. Ρουμελιώτης

Επί πέντε ώρες κατέθετε χθες ενώπιον των οικονομικών εισαγγελέων Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρου Μουζακίτη, ο πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Παναγιώτης Ρουμελιώτης, στο πλαίσιο δικαστικής έρευνας που διενεργείται με αφορμή δηλώσεις του στην εφημερίδα «New York Times», σύμφωνα με τις οποίες το πρόγραμμα δημοσιονομικής εξυγίανσης, που επέβαλε το ΔΝΤ στη χώρα μας, ήταν εξαρχής καταδικασμένο σε αποτυχία.

Τι κατέθεσε
Σκοπός της εισαγγελικής έρευνας είναι να διαπιστωθεί εάν έχουν διαπραχθεί αυτεπαγγέλτως διωκόμενα κακουργήματα, όπως απιστία, καθώς και εγκλήματα σε βάρος της εθνικής οικονομίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Ρουμελιώτης επανέλαβε ενώπιον των εισαγγελέων τους ισχυρισμούς του.






Πηγή: ΕΘΝΟΣ